Në fshatin Pezë Helmës është mbajtur sot një protestë e banorëve, të cilët kundërshtojnë ndërtimin e një fabrike bitumi në këtë zonë. Sipas tyre ky projekt rrezikon shëndetin e banorëve. Ata mbanin në duar pankarta kundër kryebashkiakut Veliaj, si dhe kanë denoncuar hipokrizinë e tij, teksa i kujtuan se nga njëra anë mburret në televizor duk mbjell pemë, ndërsa në fshat çon helm. Shihni më poshtë pamjet e protestës. (Lapsi.al)