Reagime për vendimin e hidrocentraleve mbi Shalë

Reagime për vendimin e hidrocentraleve mbi Shalë

Duket se reagimi sapo ka filluar. Ne kohen e sotme vendimet nuk mund te kalojne kaq heshturazi, jo vetem se te drejten per informim dhe marrjen pjese ne vendimarrje ta jep ligji, por dhe koha qe jetojme, qe mbulon me informacion cdo cep te Botes, ta jep kete mundesi. A eshte ky nje rast i shkeljes me te dyja kembet i konceptit te bukur te bashkeqeverisjes se qeverise Rama 2?