Presidenti i Republikës, Bajram Begaj në Azerbajxhan për gazifikim në Shqipëri edhe pse Shqipërisë i bën dëm gazifikimi.

Presidenti i Republikës, Bajram Begaj në Azerbajxhan për gazifikim në Shqipëri edhe pse Shqipërisë i bën dëm gazifikimi.

Presidenti i Republikës, Bajram Begaj është nisur ditën e sotme drejt Republikës së Azerbajxhanit, ku pritet të zhvillojë një vizitë shtetërore me ftesë të homologut të tij, Ilham Aliyev.

Më 7 korrik, Presidenti Begaj do të pritet në një ceremoni shtetërore nga Presidenti Aliyev, ndërsa në fokus të takimeve që do të zhvillohen, do të jetë bashkëpunimi dypalësh, si dhe interesi i ndërsjellë në ndërtimin e një rrjeti modern të gazifikimit në Shqipëri.

Gjithashtu, vend të rëndësishëm në diskutime do të këtë edhe zbatimi i projekteve për shpërndarjen e gazit nga Shqipëria drejt vendeve të tjera të rajonit.