Taulant Balla, kryetar i Grupit Parlametar të Partisë Socialiste shkruan në faqen e tij zyrtare në FB: “Nuk ka më projekt-ligj për dekoratat apo për mbetjet. Grupi Parlamentar Socialist do t’i rikthejë në publik për një debat shterrues, bazuar në argumenta jo në akuza dhe në arsye jo në mllef. Bashkëqeverisja me njerëzit e zakonshëm ka filluar.”