Sigurisht kjo pamje është e mrekullueshme, por ajo që nuk e sheh dot syri në këtë foto, është struktura e tubave e ngritur vetëm pak më poshtë, aty ku uji i lumit zhduket nga shtrati dhe futet nën tokë së bashku me gjithë bukurinë e tij...
Banorët e zonës e pohojnë qartë se para disa vitesh, ky shtrat lumi ishte i pasur me ujë dhe biodiversitet, por jo më...
Sot ka ende pak ujë në dukje, por nesër ky shtrat mund të jetë vetëm gurë e dhe...

Video e mëposhtme ju jep një ide më të qartë të situatës...