How Barcelona is taking city street back from cars

A brilliant approach to making cities more walkable. We should all take a lesson from Barcelona:

Posted by Ezra Klein on Sunday, 9 April 2017

Ky model mund te jete edhe fillimi i revolucionit te bicikletave ne Tirane. A do te mundet Erion Veliaj ta udheheq kete revolucion, apo do ta lere Tiranen te renkoj ne ndotjen e ajrit ne kufijte e rrezikshmerise per jeten, ne ndotjen e jashtezakonshme akustike apo dhe superstresin shkaktuar nga numuri i makinave ne rritje te pandalshme ne kete qytet te superdendur?