Hidrocentrali në Velcan dëmton rrugën Egnatia, procedim administratorit të kompanisë

Hidrocentrali në Velcan dëmton rrugën Egnatia, procedim administratorit të kompanisë

Pogradec, Dëmtohet gjatë punimeve të një Hidrocentrali në Velçan, një segment rrugor i rrugës së vjetër “Egnantia” me gjatësi 80 m.

Procedohet penalisht në gjendje të lirë administratori i firmës private që kryente punimet, për veprën : “Shkatërrimi i rrugëve”

Specialistët e Seksionit për Krimet në Komisariatin e Policisë Pogradec filluan procedimin penal në gjendje të lirë ndaj shtetasit :

E.K, 51 vjeç, banues në Tiranë.

Procedimi ndaj tij filloi pasi ky shtetas duke qenë me detyrë administrator i një shoqërie e cila po kryhen punime për ndërtimin e një Hidrocentrali në Njësinë Administrative Velçan, (gjatë punimeve) ka dëmtuar një segment rrugor me gjatësi 80 m dhe gjerësi 1.5 m, e cila i përket rrugës së vjetër EGNANTIA.

Materialet i kaluan Prokurorisë të Rrethit Gjyqësor Pogradec, për veprime të mëtejshme.