PSE TE GATUANI ME BISHTAJORE DHE TE GATUANI VETE?

Fasulet, bizelet, qiqrat dhe thjerrëzat vijnë në një larmi të madhe ngjyrash, formash dhe madhësish, teksture dhe shijesh. Gatimi i bishtajave të thata është i lehtë dhe ofron një bazë ushqyese për një vakt të shëndetshëm. Meqenëse ato janë të larta në proteina dhe fibra dietike, me pak yndyrë dhe përmbajnë vitamina dhe minerale, ato mund të jenë një alternativë e mirë për produktet shtazore në dietën tuaj.

Për të përgatitur një vakt të shpejtë duke përdorur bishtajore, mund të blini bishtaja të zakonshme të gatuara, gati për t'u përdorur në teneqe, në kavanoza qelqi dhe enë të tjera. Më pas ju rekomandojmë të blini bishtaja organike lokale në gotë kur janë të disponueshme, pasi ato zakonisht janë më të mira për ju dhe mjedisin.

Lexoni dokumentin e plotë në vijim: