FOTOT/ Ndryshimet dramatike të Tokës, NASA zbulon imazhe të pabesueshme

FOTOT/ Ndryshimet dramatike të Tokës, NASA zbulon imazhe të pabesueshme

Nëse do të krahasojmë disa nga fotografitë që gjenden në faqen e internetit të NASA-s, dhe situatën në terren sot, hasim kontraste të pabesueshme.

Ne mund të shohim se si qeniet njerëzore kanë ndryshuar pamjen e botës ndër vite.

Dallimi kohor midis këtyre imazheve varion nga pesë deri në 100 vjet.

Shikojini këto fotografi dhe mendohuni dy here para se t’i besoni.