Nje tjeter sfide e madhe per komunitetin e Shales dhe gjithe Shkodres.

Nje tjeter perpjekje per shkatrrimin e Alpeve tona unike.

Nje tjeter sfide ekstreme per ambjentalistet dhe ata qe i kan kushtuar jeten zhvillimit dhe mbrojtjes se natyres.

Image for post
Interiviste e specialistit te Mjedisit Mark Rupa dhene tek STAR PLUS TV SHKODER

STAR PLUS TV SHKODËR