Këto janë shembuj që duhen ndjekur. Shqipëria në fakt ka qenë e tillë para vitit 90. Tani na duket vetja se jemi modernizuar. Nuk ka më shëmtuar se kur e sheh robin rrugëve me 10 qese plastike në duar, pa përmendur shëmtitë si kjo në këtë foto, që i kemi me shumicë dhe mos me keq.

Per me shume:

http://inhabitat.com/costa-rica-aims-to-become-the-first-country-to-ban-all-single-use-plastics/